28 de set. 2014

Benvinguts al Club Lector del Casal de Frankfurt!

Estrenem Blog per a tots aquells catalans residents per la zona de Frankfurt que tinguin ganes d'endinsar-se en el món dels llibres en català. Grans, joves, petits... hi ha llibres i activitats lectores per a tots!

Aquest espai té diferents propòsits:
 
Que puguis llegir el llibre que més et pugui interessar.
A La Biblioteca del Casal;  hi trobaràs la llista de llibres per a nens i joves que tenim en el casal. Si vols llegir un d’aquests llibres, envia un correu electrònic a casallectorfrankfurt@gmail.com i te'l farem arribar.
 
Si t'agradaria llegir un llibre en concret que no és a la llista, sigui per a nens, joves o adults, demana’l escrivint a casallectorfrankfurt@gmail.com. Perquè aquest blog és també l’espai d’informació sobre els llibres en català que hi ha a Frankfurt perquè ens els puguem intercanviar. Tu demana i el Club lector posará un anunci al Blog per veure qui te’l pot deixar.


Quin llibre recomanes?
T'animem a què ens expliquis quins llibres t'han agradat i quins no per ajudar a altres lectors a escollir un llibre. Només cal que vagis a l'apartat Quin llibre recomanes? i ens facis cinc cèntims de com t'ho has passat amb el darrer llibre que has llegit.


Lectors de Xim i Xesca
Els usuaris de Xim i Xesca teniu en aquest blog el vostre espai. Periòdicament s’actualitzarà la llista dels llibres llegits i els punts per comprensió lectora aconseguits pels lectors de Xim i Xesca. Farem així un joc per veure qui és el més lector del Casal!

 
Xim i Xesca està pensat per a nens i joves de 5 a 14 anys. Si encara no tens una clau per entrar a www.ximixesca.com i respondre les preguntes sobre el llibre que has llegit, i ets membre del casal, escriu a casallectorfrankfurt@gmail.com i et donarem un codi d’accés.


Conta Contes
Per als més menuts de la casa, el Club Lector organitza regularment un Conta Contes. Es tracta de passar una tarda divertida amb altres nenes i nens catalans per escoltar contes! I per fer pastissos, pintar, jugar...


A l'espai Conta Contes trobaràs informació sobre aquesta activitat lectora.

No et deixis perdre aquest munt d'activitats i anima't a llegir en català amb el Club Lector del Casal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada